Eenzaamheid

(N)iemand ziet mij

 Kom erbij


Als ambassadeur tegen eenzaamheid zet ik, Angelique de Rouw me persoonlijk in voor jongeren en kwetsbare doelgroepen die in of dreigen in een sociaal isolement te geraken. Zo is een sociale verhuizing niet zomaar een verhuizing. Het is een gesprek van mens tot mens, gehoord en gezien worden. Zo is de Social club een ontmoetings plek die verbind en brengen maaltijden gelijkgestemden bij elkaar. Mensen die voor elkaar zorgen en elkaar hoop geven.


Doorbreek mee een taboe

Eenzaamheid, een bekend probleem bij ouderen en een groot onzichtbaar taboe onder jongeren.

 


Oproep

Is jouw droom bedrog of een toekomstplan? Ben jij tussen de 16 en 29 jaar vertel ons jouw toekomstdroom.
De drie leukste en realistisch uitvoerbare toekomstdromen maken kans om ECHT uitgevoerd te gaan worden. So in The Clouds gaat mee helpen om jouw droom waar te maken.
Niks is te gek en kijk nu nog niet naar het kosten plaatje. Het gaat om dromen, waarvan je denkt dat die niet voor je zijn weg gelegd. #veadsinthecloud

Samen staan we sterk

HELP JIJ MEE, om onze wolkjes te verspreiden?

Samen kunnen we een taboe doorbreken.

Samen gaan we als een olievlek door stad en land.

Samen geven we eenzaamheid een gezicht. 

Hiermee geven we een zichtbaar signaal en boodschap af. 

Je kunt een belangrijke bijdrage leveren door je verhaal, (eigen) ervaringen, kennis of expertise op het gebied van eenzaamheid onder jongeren met ons te delen.

 

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar nog meer locaties waar we onze campagne kunnen verspreiden.


Het is hoog tijd voor verandering

Momenteel leven wij in een maatschappij waarin social media een grote invloed heeft. Er wordt een onrealistisch beeld geschetst waardoor het zelfbeeld van jongeren naar beneden wordt gehaald. Het gevolg hiervan is dat jongeren denken dat ze er niet bij horen en dat alleen voelen niet normaal is. Doordat eenzaamheid door iedereen anders kan worden ervaren is er geen universele oplossing. Des te meer reden voor ons om dit probleem onder de aandacht te brengen! JE GAAT ER AAN KAPOT, als je het opkropt.