geef mee winkel

Shop till you drop

Alleen op afspraak en doorverwijzing van een organisatie. Bent u bekend bij Veads, dan kunt u ook en afspraak maken. Vanaf 27 februari is het mogelijk voor de leden van Quiet om op afspraak GRATIS te komen shoppen in de GEEF MEE WINKEL” aan de Hervensebaan 1 te ’s-Hertogenbosch bij de opvang voor Oekraïense vluchtelingen. 

 

Dit is een winkeltje waar tweedehands dames – heren en kinderkleding wordt aangeboden aan de Bossche bevolking en Oekraïense vluchtelingen. Deze winkel wordt gerund door Bossche en Oekraïense vrijwilligers die de Quiet members graag verwelkomen.

 

Op vertoon van de Quiet member pas kunnen per uur, 4 leden komen shoppen op afspraak. 

Geefmee073@gmail.com

Whats-app: 06-36020230

 

De geef mee winkel is een initiatief van Veads &

Sociaal woonbegeleiders opvang Oekraïense vluchtelingen gemeente ’s-Hertogenbosch

Make over

In samenwerking met de Facebook pagina Samensterk voor Meierijstad wordt er een keer in de maand een Make over avond georganiseerd. Je kan je aanmelden via deze facebook pagina.

Kleed je aan voor...

Zelfbeeld

Hoe zie jij jezelf? Hoe kom jij over? Wat zijn jouw talenten. Ontdek het bij de Social club in Schijndel

Baan

Hoe ga jij solliciteren? Hoe kleed jij je op je eerste werkdag? Maar wat nu als je geen geld hebt om goed voor de dag te komen. Jouw gedrag en kleding bepaalt de eerste indruk en zelfs of je die baan ook krijgt.

School

Oeps, het nieuwe schooljaar begint. Tijd voor nieuwe vrienden. Het zou toch jammer zijn als je buiten de groep valt omdat je gepest wordt door je kleding. 

 

Iedereen heeft een eigen smaak en stijl. Maar ... het mag niet zo zijn dat je buiten de boot valt, omdat je kleding te klein of versleten is en je door omstandigheden je je niet kunt kleden.Partners gezocht

Lijkt het je leuk om mee te werken aan dit project? Wil je meer weten hoe je bij kan dragen. Neem dan contact met ons op.  Jij met je bedrijf kan het verschil maken. Enkele bedrijven gingen u al voor.