Verbinden

Impact maken! Heb je interesse om impact te maken in de regio 's-Hertogenbosch of Meierijstad? Ben jij gemotiveerd om stappen te zetten naar jouw toekomst? Voel jij je betrokken bij een van onze sociale doelen of zoek jij een participatie werkplek? Bij stichting Veads gaan we voor elkaar aan de slag.

Dagbesteding

Zoek jij een dagbesteding? Heb jij een talent, waarmee je anderen vooruit kan helpen of ben je er zelf aan toe om kennis te maken met jezelf? Kom eens langs om te kijken of Veads bij jou past. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Veads werkt ook met indicatie en met mensen met een licht verstandelijke beperking.

 

Vrijwilligerswerk

Weet jij wie je bent en hoe jij overkomt op anderen? Bij veads zijn we geen hulpverleners, maar staan we open voor ervaringen en hebben oog voor de medemens. Een luisterend oor met afwisselende tijden in een structuur die bij jou past.

 

Leer je talenten ontdekken en ontwikkelen in een veilige omgeving. Iedereen heeft behoefte aan waardering en verbinding op een waardevolle werkplek. Mede daarom voorziet Veads in werk- en leerplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. 

Re-integratie

Deel je onze missie om sociaal geïsoleerde mensen verder te helpen? Bijvoorbeeld door ze een leer- of werkplek aan te bieden en de fijne kneepjes van jouw ambacht te leren. Een werkervaringsplek en participeren met als doel te verbinden, kennis te verbreden en je netwerk te vergroten. Dan is Veads op zoek naar jou. Sluit je ook aan en help mee met onze missie om een veilige werkplek te creëren. Onder de mensen zijn kan al een hele opgave zijn en meteen een overwinning.