Missie X-mas CD

Specfiaal voor Missie X-mas zijn er een aantal Benefiet concerten gegeven. Ook is er een cd uitgekomen met twee bijzondere nummers om eenzaamheid onder de aandacht te brengen, maar meer om geld in te zamelen voor minderbedeelden uit de regio. 

Op een van de concerten waren ruim 300 bezoekers aanwezigen en kregen een keur van artiesten voorgeschoteld. De Missie X-Mas band wist op zeer deskundige wijze alle artiesten te begeleiden. Goede doelen doen het al jaren goed maar een doel voor je eigen stad is toch speciaal. De Missie X-Mas band had de lat hoog gelegd maar slaagde glansrijk. 

 

Voormalig burgemeester Ton Rombouts was zeer enthousiast: "Mooi al die inzet voor dit project, iedereen is betrokken".

 

Mogelijk gemaakt door: Swanenberg Schaik, Korte putstraat, De Muzerije, Boschtion media, DPD (Nederland) B.V., Head Office Lopital Nederland B.V., Cafe 'De Smidse', de Eeterij, GWS Dé Schoonmaker.

Nooit meer eenzaam

Met dank aan. De Brabantse artiesten Jeffrey Heesen, Franky Falcon, William Burg, Yosee, Dennis Jones, Sander Luurssen, Arnold Hofmans, Arno Verduyn, Petra Raaymakers, Kapalone, Jordi Falcon en presentator Ben Franswa hebben in de studio van Frank van Etten een benefietsingle opgenomen voor Missie X-Mas. Hiermee steunen de Missie X-Mas Toppers het goede doel van de stichting Veads voor voedselpakketten voor minderbedeelde mensen. Initiatief neemster Angelique de Rouw heeft ook een regel meegezongen, waaraan ze vele plezier beleefde om tussen toppers te mogen staan.

 

Missie x-mas band

Met dank aan: CD single 'Missie X-Mas' , geschreven door de Missie X-Mas bandleden Jan-Willem van den Akker (zang) en presentator, bandleider Paul Damen (drums), Wim Cooijmans (toetsen) en Fred Berger (gitaar).

 

Optredenden artiesten: Frank de Bie, Laura van den Elzen, Jony van Beers, Linda Pelders, Nicole de Koning, Bieke Wijnhoven, Rianne Popelier-Coronel.

 

De Fermaatjes en Vocal Group Sixties Sudden Impact waren op dreef, samen sleepten ze het publiek mee.

Playlist Benefiet