Samenwerken

Sichting Veads staat open voor samenwerking in wat voor vorm dan ook. Veads betekent afgekort Voor elkaar aan de slag. Dat dekt de lading en zegt meer dan genoeg. Hieronder een overzicht van een aantal samenwerking die nu in 2022/2023 lopen. Ons netwerk beslaat de gehele Meierij, in de regio Meierijstad en 's-Hertogenbosch bevindt zich het grootste netwerk.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met Veads op.

Re-integratie - participatie

 

Tijdens de Corona tijd is er een fantastische samenwerking tot stand gekomen, waarin het terugkeren in de maatschappij en werkvloer centraal staat. Manpower en Stichting Veads helpen samen mensen op weg op het gebied van re-integratie en dagbesteding. Dit betekent dat zieke uitzendmedewerkers van Manpower kunnen re-integreren bij Veads op hun eigen werktempo. Zo worden medewerkers die een tijdje uit het werkproces zijn, werkfit gemaakt en kunnen zij hun uren opbouwen. Daarnaast komen ze in een gezellig en hecht team terecht waardoor zij ook op sociaal vlak weer ‘mee kunnen doen’.

 

Manpower maar zeker ook het team van Veads is blij met deze samenwerking en hoopt op een lange en vruchtbare samenwerking! In een korte periode is er al met verschillende medewerkers een band opgebouwd en vinden wij het spijtig dat we al afscheid moesten nemen van Manpower uitzendkrachten. Ze zijn een aanvulling en nemen werk uit handen, deze werknemers ontdekken hoe het is om in een sociale omgeving te werken. Elke dag is anders en in korte tijd wordt ervaren hoe leuk werken bij stichting Veads kan zijn. De werknemers krijgen te maken met diverse beperkingen en dat vergt aanpassingsvermogen, wat ze mee kunnen nemen in hun verdere loopbaan.

 

Het is mooi om te zien, dat een van de medewerkers het vertrouwen en de kracht heeft gevonden om een nieuwe baan te vinden, binnen Veads.En vele in kleine stapjes een eigen project hebben gevonden binnen onze stichting en onzekerheid weg zien trekken. Een aantal ontdekte nieuwe capiciteiten van hun zelf en zijn op eigen inzicht meubels aan het pimpen. Iets wat in hun vorige werk omgeving niet mogelijk was, wordt nu mogelijk, ze zijn zichzelf aan het ontwikkelen.

 

De werkzaamheden worden aangepast op de persoon, zonder werkdruk ontdekken ze nieuwe vaardigheden en komt stilletjes aan het zelfvertrouwen op de werkvloer en in eigen kunnen terug. 

 

Stichting Veads spreekt op deze wijze hun dankbaarheid uit en kijkt uit naar de volgende medewerkers, die op hun beurt kennis maken met vrijwilligers met een onuitputtelijke motivatie en inspiratie.