Ontmoeten

 

 

Wat leuk dat we je aandacht hebben getrokken en wat is het nodig. Want jij, en ook wij, missen sociale contacten, maar ook zit je misschien wel met vragen en heb je ondersteuning nodig. De afgelopen maanden hebben wij zelf ervaren dat we steun kunnen vinden bij elkaar, maar dan moet je elkaar wel weten te vinden.

 

Daarom dit bericht nu aan jou. En ja het mag! Je kunt bij Stichting Veads meedenken en meedoen tijdens onze Social Club inloopmomenten. Je kunt terecht voor een praatje, sociale ondersteuning en ook is er tijd om in actie te komen en iets gezamenlijks te ondernemen.

Wat je vooral moet weten:

Stichting Veads zorgt voor de dagbesteding binnen kringloop Veads. De social club wordt mede mogelijk gemaakt een enthousiaste groep ervaringsdeskundigen, die meedenken en - luisteren en die vooral handelen uit eigen ervaring. Wij praten met elkaar en zeker niet over elkaar. Je bent bij ons geen nummer, maar een welkome nieuwe aanwinst. Is dat niet mooi om te weten?

 

Ben je nieuwsgierig geworden wat onze social club inhoudt? Neem dan gerust contact met een van ons op, we vertellen je graag veel meer.

Aanvullend op de Social club zullen er binnenkort trainingen en workshops starten, binnenkort hier meer over.

 

PS. geef je wel even van tevoren op. Het is echt de moeite waard. Wij zorgen in ieder geval voor iets lekkers bij de koffie en thee.