Bestuur

INTERIM Voorzitter

Huub de Rouw

 

info@voorelkaaraandeslag.nl

Secretaris/ PENNINGMEESTER

Ilona Janssen

 

Ouderen technologie project Dollcare

dollcare@outlook.com

Cijfermeester

Accountant

Harald van den Bighelaar

Bigma Accountants B.V.

 

hvandenbighelaar@bigma.nlAlgemeen Management

ANGELIQUE DE ROUW

 

Heeft stichting Voor elkaar aan de slag opgericht samen met voormalig wethouder Bart Eigeman.   

 

Angelique heeft de dagelijkse leiding over stichting Veads, is de aanjager en de motor van stichting Veads. 

 

Een bezige bij en oog en een warm hart voor sociaal geïsoleerde mensen in haar omgeving. Ze is oplossing gericht en zit vol met plannen en ideeën, die ze ook tot uitvoering brengt.


Online marketeer

Professionele Facebook- & Adwords-campagnes & SEO

Jos Oerlemans

Needmachine is het bedrijf van Jos Oerlemans en onze partner in online marketing. Jos zorgt ervoor dat de website bovenaan komt in Google. Hij is officieel ZZP-er en verzorgt voor ons de aanvraag van Google Grant, die er voor zorgt dat Veads als goede-doelen stichting gratis advertenties krijgt in Google, waardoor we meer aandacht gaan krijgen in Google!

 

Needmachine is officieel Google-Partner en houdt zich ook bezig met SEO-optimalisaties en Facebook-campagnes. Jos heeft een eigen kantoor in Den Bosch maar werkt ook bij bedrijven intern. Voor deze projecten is veel overleg nodig en moet er snel afgestemd worden over doelstellingen, doelgroepen, verwachtingen van de website en de resultaten van de campagnes.

 

Needmachine werkt o.a. voor Maaskant Reizen, KW-advocaten, Vermunt Restyling, SK Natuursteen, De Schanse Hoeve en Cimarron Buitensport. 

 

Needmachine maakt graag een quickscan van uw website. Daarmee weet u meteen hoe goed of slecht de website vindbaar is.

 

Werk je ook voor een Goede Doelen-stichting. Vraag Jos naar de mogelijkheden. Voor meer informatie over online marketing mail Jos op info@needmachine.nl.


Adviseur

Robert Keser

 

Succesvolle zakenman, die onze stichting een warm hart toedraagt.  Die adviseert bij het benaderen  en koppelen van het bedrijfsleven binnen zijn netwerk.


Adviseur/ media

Nol Roos

 

Oprichter van de lokale politieke partij in 's-hertogenbosch de Bossche Volkspartij. Op 6 januari 2015 trad hij als lijsttrekker toe tot de gemeenteraad van 's-Hertogenbosch. In oktober 2018 nam hij afscheid vanwege verhuizing uit de gemeente.

 

Eigenaar van TV73

 

Oprichter Lichtjesprocessie Den Bosch

Oprichter Kerstdiner voor Brabantse oudjes

 

 


Ambassadeurs/ voormalig bestuursleden