Stille Strijd

Interesse om een overkapte marktkraam van 2 meter te huren?

Dat kan voor € 50, - per kraam twee kramen voor € 80, - inclusief blauw wit overkapt zeil.

 

Hiermee ondersteunt u de Stille strijd en geeft u eenzaamheid onder jongeren mee een gezicht.

Doorbreek mee een taboe

Eenzaamheid, een bekend probleem bij ouderen en een groot onzichtbaar taboe onder jongeren. Met ‘Stille Strijd’ maken Emma en Nina dit onderwerp bespreekbaar en zichtbaar. Met silhouetten geven ze eenzaamheid een rol en doorbreken ze een taboe.

Dit kunnen ze niet alleen. Daarom sluit Veads zich aan bij dit  project.  Hiermee geven we een zichtbaar signaal en boodschap af. 

Wordt ook een stille strijder

HELP JIJ MEE, om deze silhouette te verspreiden?

Samen doorbreken we een stille strijd.

Samen kunnen we een taboe doorbreken.

Samen gaan we als een olievlek door stad en land.

We zijn al gestart in Breda en 's-Hertogenbosch. 

Samen geven we eenzaamheid een gezicht. 

Je kunt een belangrijke bijdrage leveren door je verhaal, (eigen) ervaringen, kennis of expertise op het gebied van eenzaamheid onder jongeren met ons te delen.

 

Daarnaast zijn wij ook op zoek naar nog meer locaties waar we onze campagne kunnen verspreiden. Samen staan we sterker dan alleen. JE GAAT ER AAN KAPOT, als je het opkropt.


Het is hoog tijd voor verandering

Momenteel leven wij in een maatschappij waarin social media een grote invloed heeft. Er wordt een onrealistisch beeld geschetst waardoor het zelfbeeld van jongeren naar beneden wordt gehaald. Het gevolg hiervan is dat jongeren denken dat ze er niet bij horen en dat alleen voelen niet normaal is. Doordat eenzaamheid door iedereen anders kan worden ervaren is er geen universele oplossing. Des te meer reden voor ons om dit probleem onder de aandacht te brengen!