silverrally 2020

Doe mee

DoSocial & stichting Voor elkaar aan de slag (Veads) zoeken ouderen die onze passagier willen zijn tijdens een bijzondere rondrit langs de herkenbare hotspots in de

regio 's-Hertogenbosch. Gaat u mee?

 

Stichting DoSocial is een netwerk van mensen en bedrijven dat zich vanuit een sociale drijfveer inzet voor kwetsbare ouderen in Nederland. In 2020 organiseren vrijwilligers van Veads samen met de partners van DoSocial een Silverrally.

 

Wat is een Silverrally?

Een auto rit van ongeveer anderhalf uur  langs hotspots van de regio 's-Hertogenbosch met leuke weetjes en verhalen van vroeger. Tijdens de rit stoppen we een aantal keer voor iets lekkers en er zijn leuke opdrachten, waarmee u rallyteam prijzen kan winnen. 

 

Wie kan zich aanmelden voor de Silverrally?

De Silverrally biedt plaats voor max. 200 ouderen en 50 a 60 bestuurders die in of nabij 's-Hertogenbosch wonen. Kunt u met enige hulp in en uit een auto stappen (een rollator is geen probleem) en vindt u het leuk om een dagje met ons op stap te gaan? Dan nodigen wij u graag uit om onze gast te zijn tijdens dit unieke evenement. En het is nog gratis ook!

 

Wilt u zich aanmelden als bestuurder of bijrijder?

Als bestuurder zorgt u voor een auto en haalt u de deelnemers op bij de aangegeven opstapplaats. Samen met een bijrijder en deelnemer maken jullie de tocht door 's-Hertogenbosch. Als bijrijder is uw taak om de kaart te lezen en er voor te zorgen dat de route word gevolgd door de bestuurder. 

 

Wat gaan wij doen?

De rallyrijders halen u op bij een centrale opstapplaats met hun eigen auto’s,  waarin plaats is voor 2 ouderen en 1 begeleider per auto. Vervolgens maakt u samen een rondrit door de regio 's-Hertogenbosch. Op een aantal plekken wordt even gestopt voor een verrassing. De rondrit eindigt bij een bijzondere locatie waar we u trakteren op een feestelijke lunch. U moet er rekening mee houden dat u van ca. 10.00 - 15.00 onderweg bent. Na de lunch wordt u weer veilig teruggebracht naar de opstapplaats.

 

Programma volgt snel.

Wilt u weten wie DoSocial is en wat zij allemaal doen? Kijk dan op www.dosocial.nl

Lijkt het u fantastisch om als passagier mee te gaan?

Binnenkort meer info over locatie en programma.

 

DELEN, DELEN EN NOG EENS DELEN

Laat op social media weten dat u mee doet of interesse heeft. Klik op de icoontjes, dan wordt de pagina gedeeld.