silverrally 073

Doe mee VOL = VOL

DoSocial & Stichting Voor elkaar aan de slag (Veads) zoeken ouderen die onze passagier willen zijn tijdens een bijzondere rondrit langs herkenbare plekjes in de

regio 's-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Gaat u mee?

 

Stichting DoSocial is een netwerk van bedrijven die zich vanuit een sociale drijfveer inzet voor het welzijn van ouderen in Nederland. In 2020 organiseren vrijwilligers van Veads samen met de partners van DoSocial de Silverrally 073.

 

Wat is een Silverrally?

Een autorit van ongeveer twee uur langs bekende plekjes in 's-Hertogenbosch en omgeving met als eindpunt Zaltbommel. Een rally waar u even uit de routine van alledag wordt gehaald en waar verhalen van vroeger weer gaan leven. Tijdens de rit stoppen we voor iets lekkers en er zijn leuke opdrachten, waarmee uw rallyteam zelfs in de prijzen kan vallen

 

Wie kan zich aanmelden voor de Silverrally?

De Silverrally biedt plaats voor max. 100 ouderen, 50 bijrijders en 50 bestuurders. Kunt u met enige hulp in en uit een auto stappen (een rollator is geen probleem) en vindt u het leuk om een dagje met ons op stap te gaan? Dan nodigen wij u graag uit om onze gast te zijn tijdens dit unieke evenement, dat nog gratis is ook!

 

Wat gaan wij doen?

De rallyrijders halen u met hun eigen auto’s bij een centrale opstapplaats die van te voren bekend gemaakt wordt. Per auto is plaats voor 2 ouderen en 1 bijrijder/begeleider. De bijrijder leest voor uit het routeboek. Samen met de chauffeur zorgen hij/zij ervoor dat u veilig op de eindbestemming komt. Onderweg worden herinneringen opgehaald en weetjes gedeeld en als u goed oplet, kunt u nog iets winnen ook. De rally eindigt bij een bijzondere locatie waar we u trakteren op een feestelijke lunch. Houd er rekening mee dat u van ca. 10.00 tot maximaal 15.00 uur onderweg bent. Na de lunch wordt u weer veilig teruggebracht naar de opstapplaats.

 

Wilt u weten wie DoSocial is en wat zij allemaal doen? Kijk dan op www.dosocial.nl

DELEN, DELEN EN NOG EENS DELEN

Laat op social media weten dat u mee doet of interesse heeft. Klik op de icoontjes, dan wordt de pagina gedeeld.