Ontruimen - inrichten - opleveren

Terwijl uzelf andere plannen had!

Moet u op korte termijn van uw spullen af en/ of moet een compleet huis ontruimd worden?


Een ontruiming brengt veel teweeg. Spullen van dierbare met emotionele waarde moeten opgeruimd worden. Vaak in een zeer korte tijd. De vrijwilligers van stichting Voor elkaar aan de slag (Veads) kunnen dit discreet uit handen nemen.


In goed overleg krijgen meubels, witgoed, servies, kleding, pannen en andere huisraad een nieuwe kans. Stichting Voor elkaar aan de slag biedt uw spullen aan in Kringloop Veads in Schijndel en Boel Bazaar in ‘s-Hertogenbosch. Met de opbrengst kunnen Kinderen en tieners hun toekomst dromen uitwerken en gaan we met ouderen en jongeren die eenzaam zijn op avontuur. 


Vanzelfsprekend nemen wij de maatregelen m.b.t. het Corona-virus in acht.


Tarieven a.d.h.v. het aantal kubieke meters:

0-5 m3 - € 300,- (1 kamer)

5-10 m3 - € 450,- (2 kamers )

10-15 m3 - € 600,- (3 kamers)

15-20 m3 - € 750,- (4 kamers)

20 m3 of meer in overleg (5 of meer kamers)


Indien er geen lift aanwezig is, vragen wij u om er zelf zorg voor te dragen dat de spullen op de begane grond in dozen klaar staan.


Geen voorrijkosten binnen 15 km vanaf ‘s-Hertogenbosch en Schijndel. Daarbuiten € 0,95 per km.


Voordelen

- U draagt bij aan een van onze sociale doelen.

- U bespaart stortkosten

- U spullen komen weer goed terecht 

- U geeft een kwetsbare doelgroep een kans om hun talenten te ontwikkelen.


Stichting Veads kan de kamer/ woning veeg klaar afleveren aan de woningbouw, huisbaas of makelaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en komen langs mochten er nog onvoorziene klussen voor overdracht van sleutel gedaan moeten worden, bespreken we vooraf de kosten. Heeft u andere vragen, wij helpen u graag om u te ontlasten. Dan heeft u tijd voor u welverdiende rust, rouw periode of werkzaamheden.


Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers die door diverse werkzaamheden, regelmaat en vertrouwen in hun eigen talenten weer terug kunnen keren in de maatschappij. Onze vrijwilligers zijn discreet en dankbaar om weer aan de slag te kunnen.


Dagbesteding is motiverend en het werk! 


Heeft u moeite om uw huis in te richten? Wij hebben stylisten in huis met gevoel voor kleur en ruimte. U huis kan betaalbaar en snel ingericht worden. U hoeft alleen uw voorkeur uit te spreken. 


Aanmelden ontruiming

We nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.