‘EEN MOOIERE WERELD CREËER JE SAMEN’

Leer je talenten ontdekken en ontwikkelen in een veilige omgeving. Iedereen heeft behoefte aan waardering en verbinding op een waardevolle werkplek. Mede daarom voorziet Veads in werk- en leerplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. In samenwerking met onze maatschappelijke partner Boel Bazaar.  

Weet jij wie je bent en hoe jij overkomt op anderen? Bij veads zijn we geen hulpverleners, maar staan open voor ervaringen en hebben oog voor de medemens. Een luisterend oor met afwisselende tijden in een structuur die bij jou past.

Wordt ook iemand die impact maakt en leert van zichzelf en andere. Meld je aan als vrijwilliger bij Stichting Voor elkaar aan de slag (Veads).

MAKERS MET EEN MISSIE

Deel je onze missie om sociaal geïsoleerde mensen verder te helpen? Bijvoorbeeld door ze een leer- of werkplek aan te bieden en de fijne kneepjes van jouw ambacht te leren. Een werkervaringsplek en participeren met als doel te verbinden, kennis te verbreden en je netwerk te vergroten. Dan is Veads op zoek naar jou.

Sluit je ook aan en help mee met onze missie om een veilige werkplek te creëren. Onder de mensen zijn kan al een hele opgave zijn en meteen een overwinning.

Talent ontdekken

Zoek jij een dagbesteding? Heb jij een talent, waarmee je anderen vooruit kan helpen of ben je er zelf aan toe om kennis te maken met jezelf? Kom eens langs om te kijken of Veads bij jou past. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ruimte huren

Ben jij een ‘Impact maker met een missie’ en geïnteresseerd in het huren van een eigen werkplek binnen BOEL bazaar? Dan worden we collega ondernemers in een pand. Stuur een email naar info@boel.nl als je meer wilt weten over de mogelijkheden.