silverrally 073

NIEUWE DATUM 24 SEPTEMBER

Helaas gaat de Silverrally nog niet rijden. Er zijn wel opnames gemaakt om de beleving mee tegeven. Die worden op 24 september uitgezonden bij Tv73 Ziggo kanaal 44.

 

Ook worden deze beelden uitgezonden in een vijftal verzorginstehuizen van van Neynsel.

 

Het is helaas nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de Silverrally.

 

Het is wel mogelijk om je als partner of op een andere manier aan te sluiten om volgend jaar de Silverrally door te laten gaan.


Uitstel Silverrally

6 maart 2020 heeft de activiteitencommissie, in goed overleg met het bestuur en Stichting VEADS, besloten tot uitstel van de Silverrally die gepland stond op donderdag 9 april 2020. Ondanks vergaande voorbereidingen acht de commissie het een onnodig risico om komende maand ouderen, vanuit diverse organisaties en thuis, samen te brengen.

 

Corona-virus

De recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de laatste adviezen vanuit het RIVM hebben aanleiding gegeven tot het uitstel. Inge Dhaenens licht vanuit het bedrijfsbureau van DoSocial nader toe: “Er is op dit moment te veel onduidelijkheid over het verdere verloop van het Coronavirus. Wat we wel zien is dat het aantal besmettingen in Noord-Brabant de afgelopen dagen flink is toegenomen. Onze topprioriteit is om ouderen en partners met de Silverrally vooral een hele leuke dag te bezorgen en we zijn daarbij niet gebonden aan een specifieke dag of datum.

 

Door dit besluit nemen we geen onnodige risico’s en dat achten we van belang met het oog op de gezondheid van de deelnemers. Op enkele paasartikelen na hoeft er niets in de prullenbak te verdwijnen qua voorbereidingen en pakken we de draad snel weer op om medio september alsnog een prachtige dag te organiseren”.

 

Wat betekent dit?

De Silverrally wordt uitgesteld. De nieuwe beoogde datum is donderdag 24 september 2020. Tot slot Zorgpartners, leden van DoSocial en sponsoren zullen middels deze publicatie op de hoogte gesteld worden van het uitstel van de Silverrally 073. Mocht u na het lezen van deze publicatie vragen hebben kunt u contact opnemen via bedrijfsbureau@dosocial.nl 

Doe mee VOL = VOL

DoSocial & Stichting Voor elkaar aan de slag (Veads) zoeken ouderen die onze passagier willen zijn tijdens een bijzondere rondrit langs herkenbare plekjes in de

regio 's-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Gaat u mee?

 

Stichting DoSocial is een netwerk van bedrijven die zich vanuit een sociale drijfveer inzet voor het welzijn van ouderen in Nederland. In 2020 organiseren vrijwilligers van Veads samen met de partners van DoSocial de Silverrally 073.

 

Wat is een Silverrally?

Een autorit van ongeveer twee uur langs bekende plekjes in 's-Hertogenbosch en omgeving met als eindpunt Zaltbommel. Een rally waar u even uit de routine van alledag wordt gehaald en waar verhalen van vroeger weer gaan leven. Tijdens de rit stoppen we voor iets lekkers en er zijn leuke opdrachten, waarmee uw rallyteam zelfs in de prijzen kan vallen

 

Wie kan zich aanmelden voor de Silverrally?

De Silverrally biedt plaats voor max. 100 ouderen, 50 bijrijders en 50 bestuurders. Kunt u met enige hulp in en uit een auto stappen (een rollator is geen probleem) en vindt u het leuk om een dagje met ons op stap te gaan? Dan nodigen wij u graag uit om onze gast te zijn tijdens dit unieke evenement, dat nog gratis is ook!

 

Wat gaan wij doen?

De rallyrijders halen u met hun eigen auto’s bij een centrale opstapplaats die van te voren bekend gemaakt wordt. Per auto is plaats voor 2 ouderen en 1 bijrijder/begeleider. De bijrijder leest voor uit het routeboek. Samen met de chauffeur zorgen hij/zij ervoor dat u veilig op de eindbestemming komt. Onderweg worden herinneringen opgehaald en weetjes gedeeld en als u goed oplet, kunt u nog iets winnen ook. De rally eindigt bij een bijzondere locatie waar we u trakteren op een feestelijke lunch. Houd er rekening mee dat u van ca. 10.00 tot maximaal 15.00 uur onderweg bent. Na de lunch wordt u weer veilig teruggebracht naar de opstapplaats.

 

Wilt u weten wie DoSocial is en wat zij allemaal doen? Kijk dan op www.dosocial.n

DELEN, DELEN EN NOG EENS DELEN

Laat op social media weten dat u mee doet of interesse heeft. Klik op de icoontjes, dan wordt de pagina gedeeld.