Glansrijke dag

Een mooi moment,  een beleving om van te dromen,

een kinderwens waar je niet aan kan ontkomen.

 

Elk kind heeft glans en vreugde nodig in zijn prille levensjaren.  Kiwanis 's-Hertogenbosch heeft stichting Veads benaderd en in samenwerking met Farent (Wilma vd aalst) zijn er glansrijke dagen in het leven geroepen voor kinderen uit kansarme gezinnen.

 

Donderdag 23 mei 2019 heeft Kiwanis een sponsordiner georganiseerd. Mede door de loting en kunstveiling,  bracht dit een prachtig bedrag van € 7.500,- op voor de glansrijke dagen. 

Resultaat

Met deze opbrengst zijn er maar liefst 100 kinderwensen vervult. Prachtige momenten in het leven van kinderen met grote mensen zorgen.

 

Wordt vervolgd, want er staan nog een aantal kinderwensen open, die snel vervult gaan worden.

 

Kent u een kind uit een gezin met zorgen door omstandigheden en een glansrijke dag vreugde kan geven? Vraag dan het aanmeldformulier aan. 


Geef een beleving weg

Voelt u zich geroepen en aangetrokken tot deze glansrijke dagen en wilt u ook invulling geven of een bijdrage leveren aan een glansrijke dag.  Wij kunnen uw inzet, donatie en hulp gebruiken. Meld je aan. 

Naast glansrijke dagen organiseert Veads ook surprise dagen om kinderen een dag in het zonnetje te zetten. Met uw gedoneerde spullen aan de kringloop winkel(s) van Veads is het mogelijk om surprise dagen en speciale kinderwensen mogelijk te maken. Een anoniem potje heeft ook bijgedragen aan speciale kinderwensen. 

 

Wilt u ook anoniem ene bijdrage leveren of wilt u weten wat uw financiële voordelen zijn. Wij hebben voor u de voordelen van een Donatie aan onze stichting met een ANBI status uitgelegd.


DELEN, DELEN EN NOG EENS DELEN

Klik op de social media icoontjes, dan wordt deze pagina met Glansrijke dagen gedeeld.


Glansrijke dagen 2019

Momenten om even bij stil te staan en een terugblik van mooie uren die het leven van een kind weer even bijzonder maken.

Mede mogelijk gemaakt door